LajmeMaqedoniTopLajm

SPASOVSKI: JANË ARRESTUAR DY PERSONA NË LIDHJE ME RASTIN “DHOMA PUBLIKE”

“Dy persona, njëri në Manastir dhe njëri në Veles janë arrestuar në lidhje me rastin ‘Dhoma Publike’, ndërsa merren masa dhe aktivitete edhe ndaj personave tjerë”.

Këtë e ka njoftuar ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski, nëpërmjet një njoftimi në Facebook.
Spasovski shkruan se punojnë në koordinim me Prokurorinë Publike, me qëllim që të zbardhet rasti dhe të dënohen fajtorët.

Ndryshe, pas një viti, sërish u aktivizua grupi “Dhoma Publike” në rrjetin social “Telegram”, në të cilin shpërndahen foto eksplicite të vajzave nga Maqedonia, gjithashtu edhe kontaktet e tyre.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close