MaqedoniTopLajm

Sela: Ndryshime në Rregulloren për punë ne Kuvendit shndërrojnë deputetin në makineri votimi

Ndryshimet në Rregulloren për punën e Kuvendit sipas kreut të Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela kanë për qëllim që deputetin ta shndërrojnë në makineri votimi. Sipas tij është e papranueshme sepse këto ndryshime do tu mundësojnë disa deputetëve që gjithmonë të gjejnë arsyetime që të mos marrin pjesë në seancat plenare, e në ndërkohë të mund të votojnë. Sela ngre dyshimin se propozimi ka për qëllim sigurimin e kuorumit dhe jo që deputeti të jetë më taman prezent që të mund të kyçet në debat dhe të diskutoj për ndonjë çështje të caktuar.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close