MaqedoniTopLajm

Kërkohet ndihmë për Ramadan Ibraimin nga Shkupi

  • Ramadan Ibraimi nga qyteti i Shkupit është 28-vjeç dhe ka nevojë urgjente për transplantimin e veshkës.

Atij i janë dëmtuar veshkat dhe si pasojë e dëmtimit të veshkave, ai ka pësuar helmim në gjak.

Sipas njoftimit, operacioni kushton 42.000 euro në Turqi ndërsa familja e tij nuk ma mundësi për t’i mbuluar shpenzimet e spitalit andaj kërkohet ndihmë financiare.

Operacioni duhet të bëhet urgjent për shkak se rrezikohet jeta e Ramadanit.

Mënyra për ta ndihmuar Ramadanin është përmes paypalgofundme apo të kontaktoni familjen e tij në këtë numër: 00389 70 407 777.

Related Articles

Back to top button
Close
Close