MaqedoniTopLajm

Grubi:transporti publik në Tetov,i realizojmë premtimet tona

Grubi e shprehi këtë përmes një postimi në facebook ku tha:

”Realizojmë premtimet tona

Transporti publik në Tetovë, punë e kryer

Transporti i ri publik i qytetit të Tetovës do të kontribuojë për një transport me të sigurt për udhëtarët, komunikacion më efikas, uljen e nivelit të ndotjes si dhe do të krijojë vende të reja të punës në këtë ndërmarrje publike për transport.

Bashkëpunimi i afërt midis qeverisë dhe komunës, në këtë rast në mes të Fatmirit dhe Teutës, sjell përfitime për qytetarët e Tetovës dhe kështu do të vijojmë edhe me realizimin e projekteve të radhës për të mirën e Tetovës dhe komunave tjera

Ги остваруваме нашите ветувања

Јавниот превоз во Тетово, завршена работа

Новиот јавен превоз на Општина Тетово ќе придонесе за побезбеден превоз на патниците, поефикасен сообраќај, намалување на нивото на загадување и ќе создаде можности за нови работни места во ова претпријатие.

Одличната соработка помеѓу владата и општината, во овој случај помеѓу Фатмир и Теута, носи придобивки за граѓаните на Тетово и на исто темпо ќе продолжиме со реализирањето на проектите за доброто на Тетово и сите други општини.”

 

Related Articles

Back to top button
Close
Close