RajonTopLajm

Tanimë janë normale këto pritje grandioze të Lushtakut, ja vizita e tij në lagjen Haziraj të Llaushës

Lushtaku njoftoi përmes një postimi mikrpritjen që ja bënë në lagjen Haziraj të Llaushës:

Mikpritje e ngrohtë në lagjen Haziraj të Llaushës. Fryma e fitores së Partisë Demokratike të Kosovës është e pandalshme anë e kënd Drenicës dhe Kosovës! SL

Related Articles

Back to top button
Close
Close