LajmeMaqedoniTopLajm

Ministri Hoxha nuk ka vikend, viziton Tikveshin

Arjanit Hoxha vizitoi gjatë ditës së djeshme rajonin e Tikveshit për të parë nga afër vreshtarët dhe procesin e përfundimit të mbledhjes së rrushit në këtë rajon.

Hoxha mes tjerash mbetet një nga ministrat më të përkushtuar në sferën e bujqsësisë si ministër i cili nuk po len gati se asnjë vend pa vizituar.

E shfrytëzova këtë ditë për të qenë në komunat e rajonit të Tikveshit t’u informuar nga afër në lidhje me përfundimin e blerjes së rrushit.

Edhe pse ky vit ishte një nga vitet më të keq në industrinë e vreshtarisë, ne përsëri arritëm që me masat e Qeverisë të përmbushim nevojat e prodhuesve të rrushit dhe për të zbutur ndikimin e shkaktuar nga kriza Covid.

Për masat dhe angazhimin e Qeverisë, ne morëm vlerësime pozitiv nga shoqata bujqësore “Vreshtarët e Avancuar” me të cilët kemi punuar së bashku që nga fillimi i blerjes.

Vetëm një partneritet midis kultivuesve, kantinave dhe shtetit mund të ketë zgjidhje konkrete dhe afatgjata. Ne do të punojmë në këtë drejtim edhe në të ardhmen.

Related Articles

Back to top button
Close
Close