MaqedoniTopLajm

Të rinj e pleqë antarsohen në Lëvizjen Besa

Bilall Kasami pati një takim sot me një plak i cili u antarsua në Lëvizjen Besa përmes rrjetit social facebook ai i njoftoj qytetarët për këtë takim duke u shprehur:

Urtësia e tyre buron nga hallet dhe vështirësitë me të cilat janë përballur.

I dhash BESËN Bacës Musë se nuk do të harrojmë asnjëherë sakrificën e tyre për kombin tonë, të bërë në kohrat më të vështira.

Baci Musë, anëtar nderi i Lëvizjes BESA!

Related Articles

Back to top button
Close
Close