MaqedoniTopLajm

Sonte përshëndetemi me 2020-tën! Mirëpresim Vitin e Ri 2021

Qindra miliona njerëz në botë sonte do ta përcjellin vitin 2020 në shtëpitë e tyre në një atmosferë familjare dhe do ta presin Vitin e Ri 2021. Këtë vit, në vendin tonë dhe në të gjithë botën, për shkak të situatës me KOVID-19, festimet në sheshe, në qendrat turistike, në kafene, restorante, bare do të mungojnë.

 

Shumë vende kanë marrë masa paraprake, kanë vendosur masa dhe ndalime kufizuese. Autoritetet në vend u bënë thirrje qytetarëve të jenë të ndërgjegjshëm, të mos grupohen për festat e ardhshme, të respektojnë masat dhe rekomandimet. Të mendojnë për shëndetin e tyre dhe të të dashurve të tyre.
Për shkak të pandemisë së koronavirusit, këtë vit ndezja e pemës së Krishtlindjes në sheshin “Maqedoni” ishte simbolike dhe ngjarja u ndoq nga kryetari i Qytetit të Shkupit, Petre Shilegov. Me këtë u shënua fillimi i festimeve të Vitit të Ri në Shkup.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close