MaqedoniTopLajm

Regjistrim të popullatës do të ketë, Pendarovski e nënshkruan Ligjin

Presidenti Stevo Pendarovski pas konsultimeve të bëra me ekspertë juridik, sot ka nënshkruar Dekretin për shpalljen e Ligjit për regjistrim të popullsisë, amvisërive dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut, viti 2021.

Presidenti Pendarovski pret që procesi i zbatimit të regjistrimit të mos politizohet, ndërsa të dhënat e fituarat të jenë në të mirë për zhvillimin e përgjithshëm, me çka do të mundësohet formulimi i strategjive afatgjate në pjesët vitale të shtetit.

Regjistrimi i popullatës pritet të fillojë në muajin prill.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close