LajmeMaqedoniTopLajm

Qeveria solli vendim për kufijtë, prej nesër PCR test për shtetasit e Kosovës, Serbisë, BeH-së dhe Malit të Zi

Qeveria e Maqedonisë së Veriut solli vendim për kufijtë. Ka miratuar propozimin e Komisionit për Sëmundje Ngjitëse, për çfarë prej nesër, çdo shtetas i Kosovës, Serbisë, Bosnje e Hercegovinës (BeH) dhe Malit të Zi që do të hyjë në RMV, do të duhet të tregojë test PCR negativ dhe jo më të vjetër se 72 orë.Nga shërbimi qeveritar kanë njoftuar se krahas testit PCR negativ, shtetasit e këtyre katër shteteve do të duhet të nënshkruajnë edhe deklaratë me të dhëna personale për vendin e qëndrimit dhe kohëzgjatjen e qëndrimit.

Related Articles

Back to top button
Close
Close