LajmeMaqedoniTopLajm

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut në orën 12:00 do të mbajë mbledhjen e saj të parë konstitutive

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot (01.09.2020), e martë, me fillim në orën 12:00, në sallën solemne do të mbajë mbledhjen e parë konstitutive.

Në mbledhjen e parë konstitutive pritet të shqyrtohen propozimet për përcaktimin e zëvendësve të Kryetarit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, propozimet për emërimin e kryetarëve dhe anëtarëve të komisioneve themelore të Qeverisë, si dhe propozimet për emërimin e  kryetarëve dhe anëtarëve të komisioneve të posaçme.

Për konkluzionet e mbledhjes, Qeveria do të informojë me kumtesë pas  përfundimit të saj.

Related Articles

Back to top button
Close
Close