LajmeRajonTopLajm

PDK me figurën e Fadil Nurës po godet oponetët, Nura vlerë dhe krenari

Partia Demokratike e Kosovës si duket që ka ngritur të gjithë potencialin politik të saj, motorët që ka ndezur PDK që në fillim trgojnë një avantazhë në anën e saj. Por këtët fitore të PDK-së e plotësojnë edhe emrat në listën e saj ku mes shumë veprimtarëve është edhe Fadil Nura.

Nura njihet për kontributin e tij kombëtatrë gjatë viteve dhe si njeri i pakoruptuar e i pa njollosur. Fadil Nura është një nga ikonat e këtyre zgjedhjeve. Nura ka kërkuar mbështetje nga qytetarët e Kosovës nën moton e PDK-së “RIMËKËMBJE”. Nura në këto zgjedhje mba nr.50.

Ditë të mira për Kosovën po vinë me Fadil Nurën.

Related Articles

Back to top button
Close
Close