Sport

Nuhiu: Për futbollistët e Kosovës kjo është ndeshja e jetës

Atdhe Nuhiu është paraqitur për konferencë për shtyp para ndeshjes Maqedoni – Kosovë.

“Nesër është një ndeshje shumë e rëndësishme, jo veç për ne si kombëtare, por për gjithë shtetin, e dimë se çfarë do me thënë kjo ndehshje. E kemi pritur që një kohe të gjatë”

“Secili e ndjen rendesine e kësaj ndeshje, dhe secili na përkrah. Për ne si futbollistë, është ndeshja e jetës, besojmë të arrijmë rezultat pozitiv”.

“Ka qenë e vështirë që para katër vitesh të mendohet se do jemi këtu, por Kosova është pranuar në UEFA para katër vitesh, e kemi ditur se çfarë lojtarë jemi, kemi grumbulluar lojtarë, dhe si ekip kemi vazhduar të rritemi. Me punën tonë jemi këtu”.

Related Articles

Back to top button
Close
Close