LajmeMaqedoniTopLajm

Nga nesër karburante më të lira, Rregullatori shpall listën e çmimeve

Çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 zvogëlohen me
0.50 denarë / litër, në lidhje me çmimet me pakicë të përcaktuara me vendimin e datës 26.10.2020 dhe me
çmimi me pakicë i EUROSUPER BS-95 është 58,00 denarë / litër, ndërsa çmimi me pakicë
çmimi i EUROSUPER BS-98 është 60,00 denarë / litër.

Çmimet me pakicë të EURODIESEL (DE V) dhe vajit ekstra të lehtë shtëpiak (EL1) zvogëlohen me 1.00 denarë / litër, krahasuar me çmimet me pakicë të përcaktuara me vendimin e
26.10.2020 dhe kështu çmimi me pakicë i EURODIESEL (DE V) është 49.50 denarë / litër,
ndërsa çmimi me pakicë i Vajit Ekstra të Lehtë Familjar (EL-1) është 49,00 denarë / litër.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close