LajmeMaqedoniTopLajm

Nga mesnata shtrenjtohet nafta

Nga mesnata shtrenjtohen derivatet e naftës. Komisioni Rregullator i Energjetikës vendosi rritjen e çmimeve me pakicë të karburanteve mesatarisht për 1,68 %

Çmimi me pakicë I benzinës Eurosuper BS-98, Dizelit dhe vajit Ekstra të Lehtë për amvisëri rritet për 1.5 denarë, ndërsa benzina Eurosuper BS-95 shtrenjtohet për 2 denarë për litër. Nga mesnata benzina Eurosuper BS-95 do të kushtojë 79denarë, BS-98 do të kushtojë 81 denarë, ndërsa Dizeli 81.5 denarë për litër.

Related Articles

Back to top button
Close
Close