LajmeRajonTopLajm

Momenti kur Vucic e kupton krejt në fund që Serbia do ta zhvendos ambasadën në Jeruzalem (VIDEO)

Me 4 shtatorë, në Shtëpinë e Bardh janë takuar delegacioni i Kosovës dhe ai i Serbisë, të cilët janë pajtuar që në prani të presidentit amerikan, Donald Trump, të nënshkruajnë disa marrëveshje kryesisht ekonomike, mirëpo në një pikë thuhej që Serbia ta zhvendosë ambasadën e saj në Jeruzalem, çka e hutoj dhe habiti shumë presidentin serb Vucic.

Në një video të shpërndarë në Twitter, gjatë nënshkrimit të marrëveshjes në prezencën e Trump, i cili po lexonte një nga pikat të saj ku thuhej se Serbia do të zhvendosë ambasadën e saj në Jeruzalem, Vucic bërë një veprim të çuditshëm në atë moment, sikur të mos ishte i informuar farë se për çfarë bëhet fjalë.

Vucic nga reagimi që bëri, la të nënkuptohet që ai sapo e nënshkroi (marrëveshjen e pa lexuar), ku thuhej ndër të tjera se vendi i tij duhet ta zhvendosë ambasadën në Jeruzalem të Izraelit.

VIDEO:

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close