LajmeMaqedoniTopLajm

KSHPK do të debatojë për ankesën e shtruar nga VMRO-DPMNE dhe koalicioni “Ripërtëritja për Maqedoninë”

Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) sot do ta mbajë seancën e 34-t në rend dite të së cilës është veprimi për ankesat e dorëzuara deri nga pjesëmarrës të fushatës zgjedhore për zgjedhjet parlamentare të parakohshme.

Komisioni e ka shqyrtuar ankesën e shtruar nga VMRO-DPMNE dhe koalicioni “Ripërtëritja e Maqedonisë” përmes nënshkruesit të autorizuar Igor Janushev.

Duke i pasur parasysh rekomandimet e Qeverisë për parandalimin e përhapjes së KOVID-19 dhe mospasjes së kushteve të përshtatshme, seanca do të mbahet pa praninë e mediave 

Related Articles

Back to top button
Close
Close