LajmeMaqedoniTopLajm

KRRE do të kumtojë sot çmimin e rrymës që do të vlejë nga 1 janari

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) sot do ta kumtojë çmimin e rrymës që do të vlejë nga 1 janari i vitit të ardhshëm.

Tre kompanitë energjetike kanë dorëzuar kërkesat e tyre në Komisionin Rregullator për Energjetikë dhe nëse kërkesat e tyre pranohen, çmimi i energjisë elektrike do të rritet nga 3.5 deri në 4 për qind, por në koston përfundimtare do të përfshihet edhe rritja e tatimit mbi vlerën e shtuar nga 5 në 10 për qind.

Related Articles

Back to top button
Close
Close