EkonomiLajmeRajon

Kosovarët gjithnjë e më tepër preferojnë Taxitë, taxi NITA ndër më të preferuarit

Banorët e Kosovës gjithnjë e më tepër preferojnë të udhëtojnë me taxi se sa me transportin publik. Kohëve të fundit kompanitë e Taxive në Kosovë ofrojnë shërbime të lira, shërbim efikas dhe në kohë me vetura luksoze. Shërbimet e taxive shfrytëzohen për brenda dhe jashtë Kosovës. Një ndër kompanitë Kosovare është edhe Taxi NITA e cila klientëve të saj ju ofron shërbime të lira me vetura luksoze Hyundai Tyson gjeneratë e fundit të këtij modeli.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close