LajmeRajonTopLajm

Mafia malazeze ka shënjestruar politikanin shqiptar/ “Unë dhe ti do të shihemi në një mënyrë osë në një tjetër”

Politikani shqiptar në Mal të Zi, Dritan Abazoviç po kërcënohet nga të gjitha anët. Ai këtë e përmend pothuajse në çdo intervistë. Ai në deklaratën e tij të fundit tha se problemi qëndrin me strukturat kriminale që janë në institucione shtetërore. “Këta njerëz mund të jenë problematikë. E gjithë kjo mbart rreziqe dhe sakrifica të caktuara. Çfarë lloj përfaqësuesi i njerëzve do të isha unë nëse dikush nga strukturat kriminale do të më tundte?”, u shpreh ai. Kur u pyet se nga kush i erdhën këto kërcënime, Abazoviq u përgjigj: “Më të rrezikshmit këtu janë dy klane që njihen ndërkombëtarisht – klani Kavaçki dhe Shkaljarski, të cilët janë pjesë e një karteli të madh të drogës. Është e rëndësishme që njerëzit të kuptojnë që strukturat kriminale funksionojnë shumë më mirë sesa ato politike”.

Related Articles

Back to top button
Close
Close