LajmeMaqedoniTopLajm

Kjo është renditja e partive në fletëvotime

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve ka mbajtur shortin për renditjen e partive politike në fletëvotim në zgjedhjet e 17 tetorit. Partitë garojnë si koalicione dhe si të vetme, varësisht komunave dhe marrëveshjeve paraprake. Në listë janë gjithsej 122 parti, koalicione, kandidatë dhe lista të pavarura.

Renditja në fletëvotim;

Opsioni Qytetar për Maqedoninë – GROM
Lëvizja “Të vendosur për ndryshime” – LDP dhe DOM
Bashkimi Demokratik për Integrim
Koalicioni “Të gjithë bashkë” i përbërë nga BDI, ASH dhe AAA
Aleanca për Shqiptarët
Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa
VMRO-DPMNE dhe Koalicioni “Ripërtëritja e Maqedonisë”
Partia Demokratike e Turqve të Maqedonisë
LSDM
Alternativa
PDSH
Koalicioni “Më e mira për komunën time”, i udhëhequr nga LSDM
13 Partia për Lëvizjen e Turqve në Maqedoni
VMRO – Partia popullore
“E Majta”
Lëvizja Besa

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close