LajmeMaqedoniTopLajm

Kandidatët e BDI – së marin mbështetje të madhe në vendbanimet e Sarajit

Kandidatët për deputët nga radhët e BDI-së në Njesin e parë Zgjedhore të udhehequr nga Izet Mexhiti, Arben Ziberi dhe Shermine Mahmuti, kanë qëndruar në takim me qytetartë e Gllumovës, Shishovës dhe Matkës.

Ata me këtë rast kanë prezentuar programin zgjedhor të BDI-së, për barazi politike dhe ekonomike, si dhe kanë folur për idenë e Kryeministrit të parë Shqiptarë në Maqedoninë e Veriut.

Izet Mexhiti, tha se BDI cdoher ka ditur të artikulojë interesin politik të shqiptarëve të Maqedonisë së Veriut, këtë e dëshmonë edhe mbështetja e juaj që na e jepëni.

Koha është që të ndryshoj perpspektiva rinore, të hapen perspektiva dhe vende të reja të punës, u shpreh Arben Ziberi.

Related Articles

Back to top button
Close
Close