MaqedoniTopLajm

Ja me kë takohet Grubi krahas koncertit së filarmonisë së Republikës të Kosovës në shkup

Ai u shpreh përmes një postimi në facebook:

Sot, krahas koncertit te filarmonisë se Republikës së Kosovës në Shkup, me kënaqësi vizitova edhe ekspozitën personale të artistes Dita Starova Qerimi dhe njëherësh shijova ngjyrat e pikturave të saj.

Dita, përmes pikturës siç duket të gjithë vizitorëve, por edhe atyre që i kanë parë nga ekrani u ka shtuar shpresë dhe gëzim në këto ditë të hirta, shkaku i pandemisë që ka kapluar jo vetëm vendin tonë por mbarë botën.

Përmes pikturave të Ditës, sot unë bashkë me një pjesë të familjes sime, ju sjellim ngjyra dhe shpresë në këtë fundvit.

Денес, покрај концертот на Филхармонијата на Република Косово кој се одржа во Скопје, со задоволство ја посетив и персоналната изложба на уметничката Дита Старова Ќерими и истовремено уживав во боите на нејзините слики.

Дита, преку нејзините слики, како што изгледа на сите посетители, но и на оние што ги виделе преку екранот, им додаде надеж и радост во овие денови полни со сивило, како резултат на пандемијата што ја има зафатено не само нашата земја, туку целиот свет.

Преку сликите на Дита, денес заедно со дел од моето семејство ви споделувам боја и надеж за време на новогодишните празници.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close