MaqedoniTopLajm

Ja çfar parashikon faza e dytë e punimeve e thotë z.Rexhepi , detajet:

Bajram Rexhepi thotë se deri tani rreth 4000 prona janë shpronsuar ndërkoh që kanë mbetur për tu zgjidhur rreth 300 lëndë tjera juridike potencon Rexhepi.

Faza e dytë e punimive parashikon zbatimin e projektit për furnizimin me gaz natyror që do të thotë fillim e ndërtimit të trasës së interkontektimit që pritet të lidh vendin me Greqinë.

Vitin e ardhshëm pritet të gjendet edhe operatori privat i cili do të jetë i intersuat për të ndërtuar rrjetin shpërndarës të gazit nëpër vendbanime dhe të fillojnë përgaditjet për ndërtimin e trasës së rrjetit të transmisionit prej Gostivar në Kërçovë.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close