LajmeMaqedoniTopLajm

3 vijat e linjës së gazsjellësit drejt perfundimit, meritë e drejtorit Bajram Rexhepi

Punimet në tre rrjetet gazësjellse që përfshin vijën Shkup Tetovë Gostivar , Kumanovë Shtip dhe e treta Negotinë Kavadar dhe Prilep dhe Manastir janë drejt përfundimit thotë Bajram Rexhepi (Drejtor i shoqërisë aksionare – resurset energjetike aksionare).
Rexhepi tha se 250 km e para të rrjetit të transmisionit të gazit janë ndërtuar dhe kanë ngelur më pak se 30 km tjera për tu ndërtuar.Rexhepi pranon se vonesat në terren kanë ardhur si pasojë e procedurave të shpronsimit të tokave si dhe për shkak krizës me pandeminë por Rexhepi siguron se këto 3 akse së shpejti do të jenë të përfundurara.

Një pjesë e intervistës në Mrtv2, e cila do të transmetohet nesër, e dielë ora 19:05:

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close