LajmeMaqedoniTopLajm

Hysni Ismaili dhe Adnan Neziri takojnë shoqatën OENEUM

Sot në ambientin e Mullirit të Vjetër në Tetovë, Ministri i Kulturës Hysni Ismaili dhe kandidati për deputet z. Adnan Neziri dhe përfaqësues të tjerë, për t’u njohur me aktivitetet kulturore u takuan me anëtarët e Kryesisë së Shoqatës së Shkrimtarëve OENEUM – Tetovë, ku mes tjerave nga ana e Ministrit u diskutua edhe për ecjet e më tejme për ndryshime si dhe për projekt të ri për përkrahje të kulturës shqiptare për vitet në vijim. Biseda ishtë miqësore dhe e ngrohtë, duke u njohur me realitetin si dhe duke hap shtegun për përkrahje më të mëdha të kulturës shqiptare

Artikuj të ngjashëm

Gjithashtu lexo
Close
Back to top button
Close
Close