LajmeMaqedoniTopLajm

Grubi do të vizitojë fabrikën e kikirikave dhe leblebijave në Shkup

ëvendëskryeministri dhe ministër i Sistemit Politik dhe Marrëdhënieve mes Bashkësive, i shoqëruar nga përfaqësuesi i Agjencisë për Mbështetjen Financiare të Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Abdulselam Selami, do të vizitojë sot fabrikën Bako Nuts. Fabrika Bako Nuts që ndodhet në Zonën industriale Rruga e Kaçanikut është shfrytëzuese e mjeteve nga fondi IPARD.
Përveç kikirikave dhe leblebijave, në këtë fabrikë përpunohen edhe lajthia, arra, badema dhe produkte tjera.

Related Articles

Back to top button
Close
Close