KulturëKurioziteteLajmeRajon

Fatmir Spahiu (Orhani) i bën meme Edi Ramën dhe Albin Kurtin

Fatmir Spahiu i seriarlit të njohur “Kafeneja Jonë” pas transferimit të festivalit SunnyHill nuk ka ndejtuar duar kryq duke postuar një postim të gjatë duke u tallut me dy kryeministrat shkruan Top24.

Spahiu shkruan  që dy kryeministrat duhet thiren mes vete me fjalët “Bir”, “Kryeministri i Shqiperise dhe ai i Kosoves, duhen me nejte me njani tjetrin ne baza javore. Njoni tjetrit duhet me ju drejtu me “Bir”

Kryeministri i Shqiperise dhe ai i Kosoves, duhen me nejte me njani tjetrin ne baza javore. Njoni tjetrit duhet me ju drejtu me “Bir”
Albini; Biro ku je!?
Edi; Qe ne Mallakaster tu e peruru nje kanalizim.
Albini; Leje psh*rr n’to, hajde deri ne Shadervan Prizren per kaffe.
Edi; Biro, a priton hajde deri ne Kukës se nuk e kam passaporten ne veti.
Albini; Ok, evlad, u nisa.
Edi; Shishishmi.
Pauuuze;
Edi perseri ne telefon; Hej,
Albini; Fol bir, pishman a!?
Edi; Jo jo… nalu ne Prizren nja 8 kg suxhuk djeks.
Albini; Aahahah, ok nanq,
Edi; Pafshim.
Albini; Tung.
Çdo relacion tjeter qon uje tek dashakqinjte!
Me respekt
Fatmir Floqi

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close