Teknologji

Data e lëshimit të iPhone 12: Thashethemet e Apple bëhen më të forta, publikimi i tij është afër

Thashethemet në lidhje me datën e ardhshme të daljes në treg të iPhone kanë vazhduar të rriten ndërsa afrohet njoftimi i mundshëm.

Raporte të shumta kanë sugjeruar që Apple po planifikon të zbulojë telefonin në 13 tetor, me pajisjet që vijnë afërsisht një javë e gjysmë më vonë, më saktë 23 tetor.

Kjo do të thoshte se iPhone 12 do të mbërrinte pothuajse saktësisht një muaj më vonë se zakonisht, me telefonat e njoftuar dhe të lëshuar në shtator.

Faqet e shumta të thashethemeve të Apple duke përfshirë MacRumors kanë raportuar atë datë. Ndërsa është larg nga konfirmimi – dhe edhe nëse do të mund të ndryshonte nga tani deri në datën përfundimtare – është pothuajse e sigurt që iPhone i ri do të shpallet në dy javët e ardhshme.

Vonesa lidhet të paktën pjesërisht me pandeminë globale, e cila çoi në probleme me fillimin e prodhimit në Kinë, si dhe vonesa të transportit që çuan në shtyrjen e prezantimit të iPhone 12 për në tetor.

Kompania në fakt thuhet se po planifikon katër telefona të rinj: një version më të vogël dhe më të madh të iPhone 12 dhe iPhone 12 Pro, me katër aparate që vijnë në katër madhësi të ndryshme dhe me një larmi karakteristikash të shpërndara në të gjithë gamën.

Kompania mund të zgjedhë t’i lëshojë ato telefona në kohë të ndryshme, dhe jo të gjithë mund të vijnë në tetor. Ajo bëri të njëjtën gjë edhe me iPhone 8 dhe iPhone X.

Apple nuk ka përmendur ndonjë vonesë të mëtejshme.

Related Articles

Back to top button
Close
Close