BotaTopLajm

Britania ka miratuar përdorimin e vaksinës Pfizer dhe Biontech

Britania e Madhe ka miratuar përdorimin e vaksinës Pfizer dhe Biontec të koronavirusit dhe ka njoftuar se ato mund të përdoren që në javën e ardhshme.

“Qeveria sot pranoi rekomandimin e Agjencisë për Barnat dhe Produktet Shëndetësore dhe miratoi përdorimin e vaksinës Pfizer dhe Biontec,” tha qeveria britanike në një deklaratë.

Mbretëria e Bashkuar është e para në botë që miraton vaksinën, e cila vlerësohet të ofrojë 95 përqind mbrojtje kundër covid-19.

Vaksinat e para do të jenë në dispozicion javën e ardhshme.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close