LajmeMaqedoniTopLajm

ALI AHMETI SHPALLET HONORIS CAUSA NGA UNIVERSITETI I TETOVËS

“Në bazë të nenit 184 të Ligjit për arsimin e lartë të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe neneve 264 dhe 265 të Statutit të Universitetit të Tetovës, Këshilli mësimor-shkencor i Fakultetit Juridik në bazë të vendimit për pranimin e Nismës së Rektorit të Universitetit të Tetovës Vullnet Ameti për ndarjen e titullit Doctor Honoris Causa për Ali Ahmeti, e formoi komisionin recensues, në përbërje:

Prof. Dr. Vullnet Ameti – kryetar

Prof. Dr. Shezai Rrokaj – anëtar

Prof. Dr. Arsim Bajrami – anëtar

Ndryshe Ali Ahmeti, aktualisht është kryetar i Bashkimit Demokratik për Integrim të shqiptarëve të Maqedonisë së veriut dhe një nga themeluesit Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close