LajmeMaqedoniTopLajm

Zaev: 800 milionë euro investime në bujqësi

Gjatë vizitës në Novo Sellë të Strumicës kryetari dhe kandidat i LSDM-së për deputet, Zoran Zaev, ka deklaruar se për tre vite në pushtet kanë investuar 480 milionë euro në bujqësi. Garantoi se mandatin e ardhshëm do të investojnë 800 milion euro në bujqësi dhe zhvillimin rural
Në mandatin e ri, sigurojmë plasman të sigurt dhe me kushte bashkëkohore për magazinim të prodhimeve në kopshtari, përmes ndërtimit të tre qendrave grumbulluese dhe për distribuim nga të cilët njëri do të jetë këtu në rajonin e Strumicës. Edhe në mandatin e ardhshëm do të vazhdojmë tu ndihmojmë bujqve të rinj, grave të mjediseve rurale, përmes rritjes së vazhdueshme të mjete të pakthyeshme të cilat i marrin, që të merren me bujqësi.

Related Articles

Back to top button
Close
Close