LajmeMaqedoni

Një i burgosur në Idrizovë i infektuar me coronavirus

Në entin ndëshkimor-përmirësues në Idrizovë është regjistruar rasti i parë me coronaviurs te një i burgosur.

Krahas të infektuarit me virus, në izolim ndodhen edhe dhjetëra të burgosur të tjerë që janë ndodhur në qelinë e tij dhe në qelinë përballë, e të cilët kanë pasur kontakt me atë.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close