LajmeMaqedoniTopLajm

Xhaferi: Sapo të vijë propozimi, jam i gatshëm që menjëherë të nis procedurën për ndryshime kushtetuese

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, në takimin me gazetarë për herë të fundit këtë vit, nuk ka thënë se kur do të fillojë procedura për ndryshime kushtetuese, duke theksuar se ai si kryetar i Komisionit mëmë është i gatshëm që sa më shpejt. ai merr një propozim për të filluar këtë procedurë. Për zgjedhjet e mundshme të parakohshme në pranverë në favor të ndryshimeve kushtetuese, Xhaferi mendon se duhet parë interesimi i procesit.

Xhaferi nuk është përgjigjur se kur do të fillojë procedura për ndryshimet kushtetuese dhe thotë se nuk ka pasur nevojë për një takim të drejtpërdrejtë mes kryetarit të Kuvendit dhe kryeministrit për të diskutuar për një çështje për të cilën kryeministri dhe palët e tjera kanë deklaruar publikisht se. aktualisht nuk ka shumicë adekuate, se po zhvillohen diskutime me të gjithë .

Related Articles

Back to top button
Close
Close