TeknologjiTopLajm

WhatsApp do të fshijë llogarinë tuaj nëse nuk bini dakord me kushtet e reja

WhatsApp po ndryshon politikën e tij të privatësisë, që do të thotë ndarja e të dhënave me Facebook do të jetë e detyrueshme nëse nuk doni që llogaria juaj të çaktivizohet.

Nëse përdoruesit nuk i pranojnë kushtet e reja të privatësisë që shfaqen në ekranet e tyre, ata do të humbasin hyrjen në llogarinë e tyre WhatsApp nga 8 shkurti.

Shumë njerëz kanë parë tashmë një njoftim të termave të privatësisë dhe kanë klikuar “Dakord” pa lexuar plotësisht kushtet.

Aplikacioni në pronësi të Facebook po ndryshon për ta ndihmuar atë të integrohet më mirë me shërbimet e tjera të ofruara nga gjigandi i teknologjisë.

Uebfaqja WhatsApp tani ka një seksion që përgjigjet “Çfarë informacioni ndan WhatsApp me Facebook?”.

“Përfshin informacionin e regjistrimit të llogarisë tuaj (të tilla si numrin tuaj të telefonit), të dhënat e transaksionit, informacionin në lidhje me shërbimin, informacionin se si bashkëveproni me të tjerët (përfshirë bizneset) kur përdorni shërbimet tona.”

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close