MaqedoniTopLajm

Trafik i rënduar pranë qendrës tregtare Mavrovasja, semaforët e fikur, policia jo prezente

Trafik i rënduar paraqitet pranë qendrës tregtare Mavrovasja në këto momente. Trafiku vijon në këtë gjendje prej një gjysmë ore dhe policia nuk vërehet askund, ndërkohë semaforët janë të fikur. Në këtë mënyrë shoferët zgjedhin rrugën e vetme kush të kalojë më parë. I gjithë kaosi po ndodh edhe në një moment kur pjesa më e madhe e administratës del nga puna.

 

Related Articles

Back to top button
Close
Close