LajmeMaqedoniTopLajm

TETOVARI -DR FLORIN BESIMI DORËHIQET NGA POSTI I DEPUTETIT TË BDI-së-Një vëlla dhe bashkëpartiak si DR LILI, shembull GJITHËSHQIPTAR

EPO vetëm tradita shqiptare TETOVARE dhe posaçërisht ajo që ka një veprim me shekuj të trasuar vetëm në familje të mirrëfillta në TETOVË mund të sjell vendim për dorëheqje etike ende pa filluar punën , këtë mund ta bëjë një njeri me kritere të LARTA MORALI.DORËHIQET DR FLORIN BESIMI përfaqsues i NJ.Z 6 më sakt deputet i BDI-së nga TETOVA i zgjedhur me vota të POPULLIT . PRA HISTORIA SHQIPTARE NË POLITIKËBËRJE GJITHËANDEJ prej sot ka një HERO të ri DR FLORIN BESIMIN .Nuk do ndalemi në arsyet se nuk deshi të bëhet pengesë e procesit të emërimit të vllaut më të vogël DR FATMIR BESIMIT në Qeveri të RMV -së si Ministër i Financave ,por akti i vetëdorheqjes pa potere është AKT I VETËFLIJIMIT . E themi këtë për shkak se në Shqipëri vriten për tu bërë deputet,në Kosovë njëjtë nuk japin dorëheqje me dekada, njësoj edhe në Maqedoninë e Veriut edhe pse ditë më parë u luhat Koalicioni i kësaj Qeverie me njerëz të Shkupit të BDI -së .Akti i Dr Florin Besimit është edhe akt i moralit ,traditës shqiptare,por mbi të gjitha edhe edukimit familjar që TETOVËN edhe njëherë e bëjnë të jetë e para dhe udhëheqëse ndër SHQIPTARII.Pra të hjekësh vetën nga të gjitha privilegjet vetëm për të shkuar punët mbarë kjo është VETFLIJIM . URIME HERO I PAQËS DHE POLITIKËBËRJES SË RE GJITHËSHQIPTARE, URIME për guximin intelektual dhe suksese

Related Articles

Back to top button
Close
Close