LajmeMaqedoni

Taravari: Përfundoi asfaltimi i rrugës në Bajnicë

Gostivari në punë – asfaltim në 📍 Banjicë 🚧

Inspektuam sot asfaltimin e rrugës së gjatë 220 metra, e cila ështe nyja lidhëse e të dy Banjicave. Asfaltimi përfundon sot dhe do jetë në funksion menjëherë.

Ta gëzojnë banorët e këtyre dy fshtrave!

Vitin e ardhshëm kemi edhe shumë projekte që do vijnë për këto dy fshatra, si në infakstrukturën rrugore, ashtu edhe investime tjera me rëndësi jetike.
Një ndër ato investime është edhe asfaltimi i plotë i rrugës që lidh këto fshatra, projekt që kemi aplikuar përmes Bankës Botërore.
Shkruan Taravari në fb.

Related Articles

Back to top button
Close
Close