LajmeMaqedoniTopLajm

Talat Xhaferi shpall zgjedhjet më 6 Gusht

Мë 6 gusht, Kuvendi do t’i shpall zgjedhjet lokale. Në një takim me gazetarët këtë e bëri të ditur kryeparlamentati Talat Xhaferi.Siç më është e ditur partitë politike janë dakorduar që zgjedhjet të mbahën më 17 tetor.

Me këtë janë sigurohen kushtet ligjore që kryetarët e komunave të mos e tejkalojnë afatin e caktuar ligjor si kryetar komunash theksoi Xhaferi.

Ndryshe ditë më parë portali TOP24 njoftoi se zgjedhjet prtet të shpallen mes datës 5 dhe 7 Gusht të këtij viti.

Në Tetor të këtij viti mbahen zgjedhjet lokale edhe në Kosovë, të cilat janë caktuar të mbahen më 17 tetor. Data e njejtë duket që një numri qytetarësh që kanë shtetësi të dyfishtë do të ju pamundësoj të votojnë në të dy proceset ugjedhore.TOP24

Show More

Related Articles

Back to top button
Close
Close