LajmeMaqedoniTopLajm

Siljanovska Davkova: Një shtet i sëmurë nuk mund të përballet me sfidat, por politika e ripërtërirë, me program demokratik qytetar mundet

Profesoresha, Gordana Siljanovska Davkova, bartëse e listës në NJZ1 e VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit sot tha se ajo do t’i përfaqësojë qytetarët dhe do të votojë me bindjen e saj, duke shtuar se në atë linjë është edhe hapja e sotme e Shtabit qytetar të kandidatëve për Njësinë zgjedhore 1, Shtëpia e qytetarëve.

“Shikoni shumë materiale këtu, unë them se ky nuk është një libër leximi partiak, por programi është një libër leximi demokratik, në të cilin do të përballeni me teza, premtime, projekte, veprimtari që nuk kanë asnjë shenjë partie, por kanë një shenjë demokratike”, tha ajo.

Siljanovska Davkova thotë se ajo ka një kuptim të thellë të ndjenjës, që është në rritje e antipolitikës ose apatisë, për shkak të pakënaqësinë ndaj asaj që duhet të jetë politika.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close