LajmeMaqedoniTopLajm

Selami:”Kryeministri i Parë Shqiptar do të sjell barazinë edhe në vendet rurale dhe barazi në zhvillimin e bujqësisë”!

Subvencione, investime kapitale, modernizim të makinerive bujqësore, krijimin e kushteve më të mira për jetë, standart më të lartë jetësorë në vendet rurale, janë pjesë e Programës së Kryeministrit të Parë Shqiptar! 

Related Articles

Back to top button
Close
Close