LajmeMaqedoni

Shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës

omisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, solli vendim, me të cilin kryhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 3.11 %, njofton Telegrafi Maqedoni.

Nga sonte në mesnatë, çmimi i shitjes me pakicë i benzinës ЕUROSUPER BS-98 rritet për 1,00 denarë/litër, ndërsa çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95, të EURODIZEL (D-ЕV) dhe të Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri (ЕL-1) rriten për 1,50 denarë/litër.

EUROSUPER BS-95 do të shitet për 60.00 denarë për litër, ndërsa EUROSUPER BS-98 do të shitet për 61.50 denaër për litër.

EURODIZEL BS (D-EV) do të shitet për 51.00 denarë për litër. Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) do të shitet për 51.00 denarë për litër.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close