MaqedoniTopLajm

Shkupjani 32 vjeçar torturon në banesën e tij vajzën 18 vjeçare

Me 08.01.2021 në ora 23.10 në rajonin e Komunës së Karposhit, nga zyrtarët policor nga SPB Shkup është arrestuar M.J.(32) nga Shkupi, i lajmëruar nga Xh.K.(18) se rreth orës 19.00 i njëjti pa leje e ka mbajtur në banesën e tij dhe e ka sulmuar fizikisht dhe e ka torturuar.

Pas dokumentimit të plotë të rastit kundër tij do të ngritët padi adekuate penale.

Related Articles

Back to top button
Close
Close