LajmeMaqedoniTopLajm

SASHK-Qeveri, përpjekjet e fundit për marrëveshjen e pagave

Gjatë ditës së sotmë SASHK-u dhe Qeveria po i bëjnë përpjekjet e fundit për arritjen e e marrëveshjes lidhur me rritjen e pagave. SASHK do të ketë takim edhe me Ministrin e Arsimit ku ky takim cilësohet si takim i fundit mes tyre për t’i dhënë fund dhe për ta përmbyllur këtë kapitull ose marrëveshjen paqësore dhe për t’i dhënë gjitha detajet se çfarë është arritur dhe çfarë jo, shkruan Alsat.

Ministrtja e Punës dhe Politikës Sociale Jovama Trençevska tha se po afrohemi drejt qëndrimeve të dyja palëve por se nevojitet ende kohë shtesë që të mundet që propozimet nga SASHK-u dhe MPPS-së t’i harmonizojnë dhe deri në fund të javës të arrihet një marrëveshje përfundimtare që është në interest ë të dyja palëve. /Alsat.mk

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close