LajmeMaqedoniTopLajm

Rustemi: Qarkorja e Tetovës do të jetë gati në Maj të vitit të ardhshëm (VIDEO)

Sot në Tetovë është vendosur gurrëthemeli i rrugës magjistrale qarkorja e Tetovës që lidh koridorin tetë me komunën e Tearcës deri në Jazhicë duke lehtësuar me këtë edhe lëvizjen e qytetarëve duke shmangur qytetin, shkruan Top24

“Është nderë i veçant për të shënuar fillimin e punimve të qarkores së Tetovës, nga Treboshi dhe mbaron në Neproshten. Ky projekt kap vlerën prej 12 milion euro në ndërtimin e rrugës prej 5 kilometra dhe gjerësi prej 6.6metra sidhe kjon rrugë do të ketë edhe rrugë ndihmëse për mjetet buqësore dhe kjo rrugë pritet të pëfundoj në afat prej 15 muaj respektiisht deri në Majin e vitit 2025,” tha drejtori i Rrugëve Shtetërore Ejup Rustemi shkruan Top24

Related Articles

Back to top button
Close
Close