LajmeRajon

Ragmi Mustafa fillon kampanjën në Preshevë me një videomesazh emocionues (VIDEO)

Zgjedhjet që priten të mbahen në komunën e Preshevës më fatë 28 Mars janë shëndruar në një garë mes pushtetit të Vuçiçit dhe palës qytetare në Preshevë. Pas shpalljes së zgjedhjeve në këtë komun[ Qeveria serbe ka emruar një nga të përkëdhelurit e saj të kësaj ane Shqiprim Arifi i cili në këtë manda nuk ka realizuar asnjë nga premtimet e tij.

Ndryshe nga kjo ndodh, në kampin tjetër ku kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Ragmi Mustafa i cili së  fundmi është dënuar nga pushteti serb për përdorim të flamurit kobëtar ka filluar kampanjën me një video mesazh emocionues për Preshevarët.

Spoti i fitores së PDSH-së

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close