LajmeMaqedoniTopLajm

Pëllumb Vela edhe zyrtarisht drejtor i spitalit klinik në Tetovë

Mjeku i njohur Pëllumb Vela nga sot do të drejtoj spitalin klinik në Tetovë, post të i cili ASH-së i takoi pas përfshrijes së kësaj parti në shumicën europiane, shkruan Top24

Pllumb Vela në këtë detyrë ka ardhur si kuadër i Aleancës për Shqiptarët ndërsa qytetarëve të këtij rajoni drejtori Vela u premtoi se “Gjatë punës time synimi kryesorë do të jetë avancimi i shërbimit mjeksor ndaj pacientëve si dhe investime ne aparaturë mjeksore dhe infrastrukturën e Spitalit.
Dua të shpreh respektin timë për të gjithë ata që më përkrahën,ndihmuan dhe më besuan të udhëheq me këtë institucion të rëndesishëm” përcjellë Top24.

Postimi i plotë i drejtorit Vela

Të nderuar qytetarë,
Nga data 28.03.2023 jam emëruar Drejtor i Spitalit Klinik të Tetovës.
Gjatë punës time synimi kryesorë do të jetë avancimi i shërbimit mjeksor ndaj pacientëve si dhe investime ne aparaturë mjeksore dhe infrastrukturën e Spitalit.
Dua të shpreh respektin timë për të gjithë ata që më përkrahën,ndihmuan dhe më besuan të udhëheq me këtë institucion të rëndesishëm.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02sRYy1XmW8fEDMkd6y58w1f5ZNiGm4YibQPVmNV2B8kCBFYxhNZkuUbdDEyZ9jwLBl&id=100000106077611&mibextid=Nif5oz

Related Articles

Back to top button
Close
Close