LajmeRajon

Nusret Pllanën, folësi i parë i radios “Kosova e Lirë” (Video)

Prof. dr. Nusret Pllana, folësi i parë i Radio “Kosova e lirë”, ish-ushtar i UÇK-së, dy herë i burgosur poltik në vitet e 80-ta dhe 90-ta, është mysafir i radhës në emisionin “N’shpi te…”në News-TV.

Në këtë intervistë ai kujtoi momentet kur filloi jehona në emër të luftës çlirimtare, për procesin në Hagë kundër ish-krerëve të UÇK-së, për dështimet e klasës ushtarake shqiptare në Kosovë, e cila u bë mjet i Gjykatës Speciale, mosgjykimet e krimeve serbe në Kosovë, botimet e tija e të tjerë.

Nusret Pllana aktualisht është ligjërues në Universitetit “Hasan Prishtina” të Prishtinës, fakulteti i edukimit.

https://www.facebook.com/Newstvmk/videos/380871496692417/

Prof. dr. Nusret Pllana, folësi i parë i Radio “Kosova e lirë”, ish-ushtar i UÇK-së, dy herë i burgosur poltik në vitet e 80-ta dhe 90-ta, është mysafir i radhës në emisionin “N’shpi te…”në News-TV.

Në këtë intervistë ai kujtoi momentet kur filloi jehona në emër të luftës çlirimtare, për procesin në Hagë kundër ish-krerëve të UÇK-së, për dështimet e klasës ushtarake shqiptare në Kosovë, e cila u bë mjet i Gjykatës Speciale, mosgjykimet e krimeve serbe në Kosovë, botimet e tija e të tjerë.

Nusret Pllana aktualisht është ligjërues në Universitetit “Hasan Prishtina” të Prishtinës, fakulteti i edukimit.

https://www.facebook.com/Newstvmk/videos/380871496692417/

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close