KulturëLajmeMaqedoni

Nëntori në Vrapçisht sjellë festë, Isen Shabani ju fton në pallatin e kulturës në Negotinë

Kryetari i komunës së Vrapçishtit, Isen Shabani përmes një postimi në profilin e tij në FB ka njoftuar se për nderë të 110vjetorit të shtetit shqiptarë komuna që drejton ai do të jetë në festë nga i vogli e te më i madhi shrkuan Top24.

Shabani shkruan se ” Komuna e Vrapçishtit së bashku me SHMK “Negotinë” dhe shkollat fillore kanë përgaditur një program të pasur kulturoro artistik, andaj i ftoj të gjithë që në pallatin e kulturës SHOTA në Negotinë të ndjekin këtë organizim”. Top24

Related Articles

Back to top button
Close
Close