LajmeMaqedoniTopLajm

Muhabete tetovarçe / Reagojnë nga degët e BDI / Logjika sipas ndarjes së pushtetit nga LSDM me Besën .BDI -a duhet NJ.Z 1 dhe 2 tu jep 1,5 mandat ministrish slushna A.G.

Janë kallë nëndegë të BDI nga zona 6 dhe 5.Tash pjesmarja në Qeveri sa e ëmbël edhe kaq kokëçarje.Kundër njerëzve kandidat nuk kemi asgjë ama sipas prurjeve të votive dhe deputetëve  ,A be kto të dega e BDI-së -Shkup,me Artan Grubin në udhëheqje shpejt e shpejt janë tue i ba listat i dijn do trika,sa është gëzim ta shfrytëzojmë rastin  kush i pari nuses nusja e tij , pastaj meru ti me lëndën ,pra Artan Grubi ene Bujar Osmani,pa mbare veten e deklamojnë njëri për zv kryeministër tjetri Ministër i Jashtëm ,për poste do rrihen deri sa tu del xhumi , prap mundohen të dribllatin elektoratin e vet prej 105.000 votash.Dega që solli ma shumë deputet bashkë si tërsi pra tok është Zona 6 ku pruri shtatë deputet,jo ndaras si në Zonën 1 dhe 2 e 3 ,zona nr 1 dhe 2 BDI dikur krenohej tash atje kush mbrinë mer deputet,bile edhe Levica BDI-së ua mori një deputet.Pra ashiqare ka mosangazhim të Degës së BDI –SHKUP, pse huqën duhet Artan Grubi të mbaje përgjegjësi edhe Bujar osmani  ,hajde tash tu marim postet sa janë në gjumë  .Ok atherë sipas asaj që  raportojnë portalet e BDI –së, thonë nga nëndegët e BDI –së në zonën 6 përfundojnë  me kaq postet e Degës së Shkupit për zonën 1 dhe 2 Artani zv / kryeministër, Bujari Ministër i Jashtëm në eshalonin e parë  .Ministritë tjera i takojnë Zonës 6 .Mirpo trikaxhiu Artan Grubi veç kësaj kërkon edhe poste tjera ministrore për degën e Shkupit ,ja Majkata .Aq keni pru deputet ,ne u hapëm tue ngarend thonë nëndegët ato hazër …BOLL MË …besojmë se LIDERI ALI AHMETI DO REFLEKTOJË…sepse nga shumë nëndegë thonë nuk mund ta takojmë…është shumë i zënë .. ashtu u thotë shefi i kabinetit.S hembull praktik Zaevi dhe LSDM për 4 deputet Besës 1 Ministër ua dha …pse jo edhe në BDI të mos vleje..a jemi në koalicion  .Pra sipas prurjes edhe postet slushna Artan Grubi.

Related Articles

Back to top button
Close
Close